ONLINE LIVE Enneagram képzés

Személyiségünk a karakterek tükrében

avagy hogyan kezeljük az embereket?

Minden kornak megvan a maga „emberi ideálja”. A mai ember sikeres, eredményes – ám az ezekre való törekvés nem mindenkinek a természetéből fakadó adottsága. Mégis megpróbál megfelelni ennek a képnek, különben lemarad. Ilyenkor vélhetően szembe megy a saját karakterével és nemes egyszerűséggel tönkre teszi magát, de hogy kényelmetlen számára ez az állapot, az biztos.

Van más lehetőség is. Mégpedig hogy megismerjük a saját karakterünket és annak használva minden adottságát legyünk sikeresek olyan területen és úgy, ahogy az számunkra kézen fekvő és jó érzés.

Ehhez nyújt alternatívákat az enneagram, ami számos ősi bölcseleti hagyomány modern ötvözete. Nincs olyan embereket leíró rendszer, ami ellentmondana ennek a tudománynak. Viselkedés szinten lehetünk bármilyenek, ám az alap mozgatórugóink nem változnak. Ezek a karaktereink, amelyek kaphatnak ugyan színezeteket, de az alap kiindulópontjuk ugyanaz.

Miért válassz minket?

  • Mert a tréning nem csupán magadat, de a környezetedben élőket is segít megérteni.
  • Mert SOKKAL kevesebb lesz az életedben a konfliktus.
  • Mert a tréningen minden résztvevő főszereplő. Kivéve téged, ha te nem szeretsz a középpontban lenni.
  • Mert az ügyfeleidet is megérted, így könnyebben megtaláljátok a közös hangot.
  • Mert különleges módszerünk segítségével a két nap alatt a karakterek legbelső mozgatórugóit is megérted.
  • Mert segítséget adunk az egyes karakterek biztos felismeréséhez.
Macbook Video Underlay

Találj Önmagadra

Responsive Layout

A reformerek

„A legtöbben komoly és megfontolt embernek tartanak – és azt hiszem, végső soron az is vagyok. Mindig igyekeztem őszinte és objektív lenni önmagammal kapcsolatban, és eltökélt szándékom, hogy mindig a lelkiismeretem szavát kövessem – kerül, amibe kerül.”

Retina Graphics

A segítők

„Számomra természetes dolog barátságosnak lenni: könnyedén kezdeményezek beszélgetést és mindenkivel tegeződöm. Az emberek igen kedvesen reagálnak arra, amikor figyelmet és bátorítást kapnak tőlem.”

Powerful Performance

Az eredményesek

„Nagyon bánt, ha nem tudok hatásos és hatékony lenni. Igyekszem a lehető legjobb színben feltüntetni magam mások előtt – de hát nem így van ezzel mindenki? „

Responsive Layout

Az individualisták

„Hajlamos vagyok hosszan borongani negatív érzésekben, mire sikerül megszabadulnom tőlük. Elég nehezen veszek részt bármilyen munkában, ha abban a kreativitásomnak nem jut szerep.”

Retina Graphics

A megfigyelők

„Szeretek a dolgok mélyére ásni, és alaposan megvizsgálni minden részletet, amíg a lehető legteljesebben végig nem elemzem az adott kérdést. Nem sok embert bocsátok be a világomba.”

Powerful Performance

A lojálisok

„A tekintély egyszerre ébreszt bennem vonzalmat és bizalmatlanságot. Nagyon érzelmes vagyok, bár ritkán mutatom ki, hogy mit érzek – kivéve azok előtt, akikhez közel állok, de még előttük sem mindig.”

Responsive Layout

A rajongók

„Az agyam állandóan zsibong – néha úgy érzem, hogy egyszerre tíz különböző dolgon gondolkodom. A naptáram tele van és én éppen ezt szeretem – nekem aztán nem alszik meg a tej számban.”

Retina Graphics

A kihívók

„Rendkívül önálló vagyok és nem szeretek másoktól függeni azokban a dolgokban, amikre igazán szükségem van. Úgy érzem, ha jutni akarunk valamire az csak konfliktus, harc és elkerülhetetlen veszteségek árán lehetséges.”

Powerful Performance

A béketeremtők

„Úgy tűnik, hogy mások azt szeretik bennem a legjobban, hogy biztonságban érzik mellettem magukat. Inkább engedek másoknak, mint hogy jelenetet csináljak. Elég könnyű nekem örömöt szerezni és többnyire úgy érzem, beérem azzal, amim van.”

Árak

A kétnapos képzés ára most csak 96.300 Ft + ÁFA
96.300Ft+ áfa

Gyakori kérdések

Már rengeteg kérdésedre tudjuk a választ

Az egész emberiség bekategorizálható 9 típusba? De hiszen annyi félék vagyunk!

Valóban. És igen. Ahogy egyre többet foglalkozol az emberekkel rájössz, hogy úgy magyarázható és elfogadható a viselkedésük, a reakciójuk, ha megérted a mozgatórugókat, vagyis hogy mit miért tesznek. Erről szól az enneagram. Azt mutatja meg, mik a legbelsőbb mozgatórugóink. Ezek az életfilozófiák pedig besorolhatóak 9 karakterbe. Ezeknek ugyan vannak színezetei (más szerzők szerint szárnyai), ám az alap mindenkinél ugyanaz. A színességet sokszor a viselkedésünk adja, ami még takarhat bármilyen belső mozgatórugót. Lehet valaki arrogáns azért, mert meg akar védeni téged, de lehet azért is, mert a „helyes utat” védi. Ez két különböző karakter sajátossága például.

Megértem az egyes karakterek értékrendjét?

Igen, ez a képzés lényege, hogy megmutassuk, milyen alap értékrend szerint élnek az egyes karakterek.

Megtudom, én hányas karakter vagyok?

Igen. A teljes képzés erre irányul elsősorban, hogy be tudd azonosítani a saját karakteredet. Az első napon csak a leírásokkal foglalkozunk, tehát tömény „elméleti” blokk van, színesítve pár gyakorlattal, amelyek ezen karakterek megértését segítik. A második napon több lesz a gyakorlat, ami segíti a felismerést akkor és a későbbiekben is.

Szerepelnem is kell a tréningen?

Minden szabadon választott. Azt viszont garantáljuk, hogy ha szerepelned is kell, nem érint majd kellemetlenül. A tréningek mindig jó hangulatban telnek, és trénereink nagyon ügyelnek arra, hogy csak azt ossz meg a csoport többi tagjával, ami neked komfortos.

Írj nekünk

Jelentkeznél a képzésre? Vagy csak kérdésed van?

Küldj egy emailt

Címünk2120 Dunakeszi Magyar utca 53.

Hívj minket+36 (70) 610-1534

Írj nekünktrening@ furkeszholding.hu

Kövess minket a Facebook-on