Főnök vagy vezető?

hogyan motiváljam az embereimet?

Trénerünk: Pál Adrienn

Tudod mi a különbség a főnök és a vezető között?

A főnök…

 • …elvárja a munkát,
 • …tudatja, hogy milyen büntetésre számíthatsz, ha nem végzed jól a feladatodat,
 • …az ő szavai: ÉN, Te,
 • …a hibást keresi,
 • …mellette a munka robotolás,
 • …elvárja a tiszteletet, mert azt gondolja, pozíciójánál fogva ez jár neki.

Ezzel szemben milyen a jó vezető?

 • …inspirál a munkára,
 • …megmondja mi lesz a jutalmad, ha jól végzed a feladatodat,
 • …az ő szava: MI,
 • …a hiba okát keresi,
 • …tiszteletnek örvend, mert jó példával jár elől és ezzel eléri a tiszteletet.

Miért válassz minket?

 • Mert mindezt végig az élmény alapú tanulás – vagyis a tréning módszertanával adjuk át. Így az a tudás, amit játszva megkaptál, rögzül is.
 • Mert sokkal jobban megismered önmagad, így a későbbiekben építhetsz erősségeidre.
 • Mert megkapod a szükséges háttér-olvasmányokat is a tudás elmélyítéséhez.
 • Mert figyelünk arra is, hogy az egyes csoportokban összeillő résztvevők tanuljanak.
 • Mert előzetesen elbeszélgetünk minden jelentkezővel és a csoportot erősen érintő kérdéseket vesszük elő a nap folyamán.
Macbook Video Underlay

Mi mindenről fogunk tanulni?

Responsive Layout

Stressz-kezelés

Mindenki életének része ma már a stressz – hát még a vezetőknek. Emberekkel foglalkozni nem könnyű dolog – hát ha még napi szinten motiválni, irányítani, számon kérni kell őket. Kapsz sok tippet arra, hogy vezetőként hogyan kezeld a napi stresszt hogy életed nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyen.

Retina Graphics

Magabiztos kommunikáció

Hogy kommunikálhatok magabiztosan? Ha én magam magabiztos vagyok. Légy magabiztos elsősorban saját magaddal kapcsolatban. Lásd, hogy milyen típusú vezető vagy egyáltalán, melyik vezetői stílus áll a legközelebb a személyiségedhez. Ezt érdemes utána bővíteni, fejleszteni olyan vezetői tudással, ami a mindennapokban is segítségedre lesz.

Powerful Performance

Vezetői feladatok

Annyi feladat van, amit tapasztalatunk alapján a vezetők nagy többsége nem is tekint annak és inkább delegálná. Vagy fel sem merül, hogy ilyen feladat létezik. Alaposan összegyűjtjük és meg is indokoljuk, pontosan mi tartozik ezek közé és mi nem.

Responsive Layout

Motiváció

Időnként a saját magam motivációja sem könnyű, ugye? Képzelj el egy napot, amikor ahhoz sem volt kedved, hogy megfordulj az ágyban – nem hogy életvidáman, kedvvel teli nekiindulj és motiválj, irányíts, kezelj még 10-15 embert. A képzésen igyekszünk átadni egy életszemléletet is, amivel a saját napjaidat is feldobhatod a továbbiakban.

Retina Graphics

Csoportszerepek

Azok a bizonyos nehéz emberek. Biztos neked is van olyan kollégád, akivel nehezebben értesz szót. Vagy olyan, aki ellened hangolja a többi kollégát. Róluk is szó lesz a képzésen.

Powerful Performance

Konfliktuskezelés

A tréningnek ez csak azon a szinten témája, hogy vezetőként milyen határokat érdemes meghúzni két másik ember (beosztottaid) konfliktusának kezelésében. Beleszóljak? Ne szóljak? Kényes téma és igen nehezen kezelhető, éppen ezért erre is kitérünk.

Responsive Layout

Változáskezelés

Az egyik legfontosabb vezetői kompetencia. Sok szervezetben sajnos úgy zajlanak a hétköznapok, hogy a dolgozóknak fogalma sincs arról, hova tart a cég. Mit érdemes kommunikálni és milyen formában? Elmondjuk, ha bajban vagyunk? Hogyan és pontosan mit kommunikáljunk a munkatársak felé, hogy motiválni tudjuk őket még egy ilyen hírrel is?

Retina Graphics

Delegálás

Ennek bizony kőkemény szabályai vannak, amiket már csak azért is érdemes betartani, mert a végeredmény összehasonlíthatatlanul jobb lesz, mint a futtában, meggondolatlanul kiadott feladatok esetében.

Powerful Performance

Vezetői kompetenciák

Ezek természetesen nem fejleszthetőek tökélyre egy nap alatt. Hogy mi a tárháza ezeknek a tulajdonságoknak, azt viszont összegyűjtjük és adunk hozzá sok segítséget, hogy a számodra kevésbé komfortos területeket hogyan fejleszd.

Árak

A képzés ára most csak:
18.000Ft/nap
 • Helyszín: Kecskemét

Gyakori kérdések

Már rengeteg kérdésedre tudjuk a választ

Bárki lehet jó vezető?

Bátran ki merem jelenteni, hogy igen. Még a halk szavú, visszahúzódó ember is. Neki ugyan több dolga lesz a magabiztos kommunikációval, de mint sok minden más is, ami az érzelmi intelligencia tárgykörébe tartozik – ez is fejleszthető. A lényeg, hogy ebben is találd meg a saját hangod és légy azonos a saját személyiségeddel. Így leszel hiteles vezető.

Egy nap alatt jó vezető leszek?

Dehogy. Ezen a napon összegyűjtjük azokat a kérdéseket és lehetőségeket, amelyek vezetőként érinthetnek téged. Megoldásokat adunk ezekre a kérdésekre és visszajelzéseket kapsz arra, milyen irányba érdemes elindulnod saját vezetői fejlesztésed tekintetében. Sokat gyakoroljuk a kommunikációt, sok olyan információhoz juttatunk hozzá, amivel mi személyiségfejlesztőként foglakozunk – ám a te érdeklődésed középpontjában vélhetően nincs jelen.

Írj nekünk

Jelentkeznél a képzésre? Vagy csak kérdésed van?

Küldj egy emailt

Címünk1043 Budapest, Csányi László utca 34. B épület 103.

Hívj minket+36 (70) 610-1534

Írj nekünktrening@ furkeszholding.hu

Kövess minket a Facebook-on