Hogy szervezzem az életemet, hogy mindenre legyen időm?

Időről időre az idő sodrásában

Írhatnék ide nagy szavakat, miszerint a legdrágább kincsünk, és mégis hagyjuk elfolyni sokszor – de ezt már mind ismered. Inkább nagyon egyszerűen: okosan.

Ennek a teljes módszertanát mutatjuk meg a tréningen – és nem csupán a hagyományos időgazdálkodási eszközöket, hiszen azóta az informatika mondhatjuk átvette életünk irányítását. És tudjuk azt is, hogy sokszor próbáltál már változtatni szokásaidon, de valahogy mindig visszatértél az eredetihez.

A képzés segítséget nyújt abban, hogy saját indíttatásaidat is figyelembe véve alakítsd ki a saját időgazdálkodásodat. Vagyis olyan tudással és tervvel távozz, amit valóban véghez is tudsz vinni és ne gyökeresen kelljen megváltoztatni az életedet.

Miért válassz minket?

  • mert a tréningen leginkább a te adottságaiddal foglalkozunk és hogy melyik módszer testhezálló számodra – ha te nagyon nem akarsz nemet mondani, akkor ezt kalkuláljuk bele az időgazdálkodási kisokosodba
  • a fentieken felül teljes módszertant vihetsz haza az időgazdálkodással kapcsolatosan
  • mert ez a tréning valóban teljes mértékben személyre szabott. Előtte alaposan kikérdezünk jelenlegi szokásaidról, így egészen pontos tervvel állunk elő a tréningen.

A fentieken felül

  • Mert mindezt végig az élmény alapú tanulás – vagyis a tréning módszertanával adjuk át. Így azon felül, hogy hozzájutsz a konfliktuskezelés elméleti alapjaihoz – a tapasztalati tanulással azonnal rögzül is a tudás.
  • Mert sokkal jobban megismered önmagadat és az erősségeidre tudsz építeni
  • Mert minden tréningünk kiváló hangulatban telik amellett, hogy játszva tanulnak a résztvevők
  • Mert figyelünk arra is, hogy az egyes csoportokban összeillő résztvevők tanuljanak

A képzés címszavakban

Responsive Layout

Egyéni időterv

Ez a tréning lényege valójában. Hiszen az alábbiakkal már talán találkoztál, amikor próbáltál időt felszabadítani magadnak korábban. Mi megnézzük, mi igazán fontos számodra és megtanítjuk, hogy kezeld azt, ami nem – mégis időt vett el tőled eddig.

Retina Graphics

Pareto elv

Eredetileg Vilfredo Pareto olasz közgazdász alkotta meg 1906-ban azt a matematikai képletet, amellyel az egyenlőtlen vagyoneloszlást (a javak egyenlőtlen eloszlását) írta le megfigyelései alapján. Dr. Joseph Juran (1930 és 1940 között) hasonló megállapításra jutott a minőségügy területén. Juran megfogalmazásában a (bekövetkező) problémák 80%-át a hibák (az elkövetett hibák) 20%-a okozza. De mondhatjuk azt is, hogy a tevékenységeinknek 20%-a hozza a jövedelmünk 80%-át. Terítékre kerül, hogyan alkalmazhatod az elvet a saját időd tekintetében is.

Powerful Performance

Időrablók

Csak gyorsan megnézem, hol lehet kapni a fúrót a megvalósításhoz és már vissza is térek a feladathoz. És egy óra múlva azon kapod magad, hogy már végiglapoztad az összes bútoráruházat és láttad az összes akciós terméket. Könnyű elcsábulni. És egy óra teljesen fölöslegesen ment el a napodból, pedig beterveztél annyi mindent. (Apropó, a megfelelő arányú időtervezésről is beszélünk.) Ez csak egy az időrablók közül, ami csak gerjeszti a stresszt az életedben. Lesz tippünk rá,hogy irányíthatod te az életedet.

Responsive Layout

Eisenhower mátrix

Hogy van-e köze a volt amerikai elnökhöz, nem tudjuk pontosan. Ám hogy kiválóan használható a feladatok priorizálásában, az biztos. És azt is látjuk, hogy sajnos nagyon kevesen használják helyesen a módszert. Megmutatjuk, hogyan a legcélravezetőbb.

Retina Graphics

Mindig elérhetőnek lenni

A legnagyobb csapda, amibe eshetünk. Azonban ahhoz, hogy ne legyen hiányérzetünk és tudjuk behatárolni partnereinket, családtagjainkat határozott és következetes kommunikációra van szükség. Ebben is segítünk a tréningen.

Powerful Performance

Kis kövek, nagy kövek

Biztos hallottad már a kifejezést az időgazdálkodással kapcsolatban. Ha nem, most megismerheted az egyik legfontosabb időgazdálkodási alapelvet, aminek használatával valóban úgy érezheted, hasznosan telnek napjaid.

Responsive Layout

Informatika az életünkben

Az egyik legnagyobb időrabló, ha nem megfelelően használjuk. Tippeket, trükköket adunk ahhoz, hogy le ne ragadj a böngésző varázsában.

Retina Graphics

Kontroll

Ebben a témában a kontroll az egyik legfontosabb feladat. A tréningen megmutatjuk, hogyan használhatod úgy, hogy az új időgazdálkodási elveid ne kényszerként legyenek jelen, hanem minden esetben jó érzéssel szolgáljanak téged.

Powerful Performance

Tervezés

Fontos része az időmenedzsmentnek. Azonban azt, hogy hogyan is tervezzünk úgy, hogy a tervek valósággá váljanak, csak kevesen ismerik helyesen. Ahhoz, hogy azok a bizonyos nagy kövek helyet, teret és időt kapjanak az életedben, alapos végiggondolásra van szükség. Tematikusan végiggondoljuk együtt, hogyan érdemes ezt csinálni az eredményes megvalósulás érdekében.

Árak

A képzés ára most csak:
18.000Ft+ áfa
  • Helyszín: Kecskemét

Gyakori kérdések

Már rengeteg kérdésedre tudjuk a választ

Megtanulom az időgazdálkodás minden alapját?

Nos, ezen a képzésen igen. A kérdés csupán az, hogy hogyan építed be az életedbe? Ahhoz, hogy a terveid valóban meg is valósuljanak, egyéni tervet készítünk ot a helyszínen.

Tényleg a saját életemhez szabot tervekkel távozom?

Igen, tényleg. Az egész tréning erre épül, hogy úgy és olyan módszerekkel tudj változtatni, ami számodra testhezálló. Megtudod azt is, valójában mi frusztrál (rejteten), mi az ami igazán fontos számodra – és amire most nem jut elég időd.

Miért válasszalak titeket?

Mert a gyakorlatban adjuk át a szükséges tudást. A tréninget kis létszámú csoportokkal indítjuk, hogy kellő fgyelmet tudjunk fordítani minden egyes résztvevőre.

Írj nekünk

Jelentkeznél a képzésre? Vagy csak kérdésed van?

Küldj egy emailt

Címünk1043 Budapest, Csányi László utca 34. B épület 103.

Hívj minket+36 (70) 610-1534

Írj nekünktrening@ furkeszholding.hu

Kövess minket a Facebook-on