Konfliktuskezelési kisokos

„A boksz az a játék, amiben a győztest is alaposan elverik”

Konfliktusainkban többnyire tudattalanul vagyunk benne, ösztönösen reagálunk. Elkerüljük, kikerüljük – ezzel gyakorlatilag mérgezve mindennapi kapcsolatainkat. Hiszen nem vagyunk egyformák, így a reakcióink sem azonosak. Ezeket a félreértéseket kezelni kell. Viszont sehol nem tanuljuk.

Segítséget nyújt abban, hogy kezeld az életedben a konfliktusokat – és így kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Miért válassz minket?

Néhány visszajelzés korábbi tréningjeinkről
  • „Erre a tudásra mindenkinek szüksége van. Nem is értem, miért nem voltam még eddig ilyen tréningen.”
  • „Hálásan köszönöm!”
  • „Nagyon sok tanulságos dolgot tanultam, amit csoportvezetőként holnaptól már alkalmazni is fogok.”
  • „Tökéletes választás volt! Csak ajánlani tudom a képzéseket, minden tekintetben 5* amit nyújtanak!:)”

A fentieken felül

  • Mert mindezt végig az élmény alapú tanulás – vagyis a tréning módszertanával adjuk át. Így azon felül, hogy hozzájutsz a konfliktuskezelés elméleti alapjaihoz – a tapasztalati tanulással azonnal rögzül is a tudás.
  • Mert sokkal jobban megismered önmagadat és az erősségeidre tudsz építeni
  • Mert minden tréningünk kiváló hangulatban telik amellett, hogy játszva tanulnak a résztvevők
  • Mert figyelünk arra is, hogy az egyes csoportokban összeillő résztvevők tanuljanak

A képzés címszavakban

Responsive Layout

Önérvényesítés

Biztos volt már olyan az életedben, hogy rábólintottál valamire, amit egyébként talán nem is akartál megcsinálni. Mert nem akartál, nem mertél, nem volt kedved (mert talán újabb vitákat szült volna) ellenkezni a másikkal és NEM-et mondani. Meg sem tudom számolni, hány tréning résztvevő jön rá a tréning után (gyakorolva az önérvényesítést), hogy valójában csak ő félt a reakciótól – semmi rossz nem történt.

Retina Graphics

Kritika kezelése

Nem könnyű sem a felénk irányuló kritikát kezelni, sem másnak úgy adni visszajelzést, hogy ne bántsuk meg vele a másikat. Ezért inkább nem is mondjuk, csak magunkban dohogunk. Megmutatjuk,hosszú távon hova vezet ez és miért alakul sok emberi kapcsolat úgy, ahogy. Sőt! Megmutatjuk, hogy érdemes kezelni a felénk érkező kritikát és hogy adhatunk visszajelzést bántás nélkül.

Powerful Performance

Konfliktus folyamata

Megmutatjuk, hogyan működnek a konfliktusok általában. Mi az a hajtóerő, ami minden, a konfliktusban résztvevő személyt különböző viselkedésekre ösztönöz. Megérted, hogy mindenki így működik és meglátod azt is, meddig öntudatlan (és mitől) a folyamat és honnan dönthetsz te arról, mit teszel egy konfliktusban – ezzel befolyásolva annak kimenetelét.

Responsive Layout

Konfliktusok szintjei

Biztos volt már olyan ember az életedben, akivel nem jutottál dűlőre – ám elkerülhetetlen volt, hogy rendezzétek kapcsolatotokat. Kiderítjük, milyen szinten volt ez a konfliktus és milyen megoldási stratégia társulhat a helyzethez.

Retina Graphics

Vezetőként más konfliktusában

Vezetőként talán a legnehezebb feladat, hogy meghúzzuk azt a határt, amikor bele kell avatkoznunk két beosztotunk konfliktusába – vagy hagynunk kell nekik rendezni a kérdéskört. A legnagyobb feladat, hogy el tudjuk dönteni, melyik megoldás vezethet eredményre valójában. A tréningen erről is lesz szó – illetve megtudhatod, milyen következményei lehetnek egyik vagy másik döntésnek, reakciónak.

Powerful Performance

Konfliktus típusok

Tudtad, hogy megkülönböztetünk cél, szerkezet, valamint szociális konfliktust és még van pár típus, aminek érdemes utána nézni, éppen milyen típusú konfliktussal állunk szemben? Miért szükséges ez? Azért, hogy a megfelelő, célravezető reakciót adhassuk a kialakult problémára.

Árak

A képzés ára most csak:
18.000Ftáfa
  • Helyszín: Kecskemét

Gyakori kérdések

Már rengeteg kérdésedre tudjuk a választ

Egy nap alatt megtanulom kezelni az összes konfliktusomat?

Határozotan nem a válasz, nem áltatlak. Azt viszont megtanulhatod, hogy állj hozzá a konfliktusokhoz. Hogy tudd, mi is történik benned és a másikban pontosan, amikor konfliktusba keveredtél. Hogy ez csak egy egyszerű szakmai vita vagy valami mélyebb ellentét van ketőtök között

Ezen felül – ez tréneri tapasztalatom – hogy eleve máshogy állsz majd a konfliktushoz magához. Ami bekerül a komfortzónánkba, azt könnyebben kezeljük már.

Miért válasszalak titeket?

Mert a gyakorlatban adjuk át a szükséges tudást. A tréninget kis létszámú csoportokkal indítjuk, hogy kellő fgyelmet tudjunk fordítani minden egyes résztvevőre.

Írj nekünk

Jelentkeznél a képzésre? Vagy csak kérdésed van?

Küldj egy emailt

Címünk1043 Budapest, Csányi László utca 34. B épület 103.

Hívj minket+36 (70) 610-1534

Írj nekünktrening@ furkeszholding.hu

Kövess minket a Facebook-on