Mentális Egészség

Mások és mások motivációja


Személyiségtípusok a motiváció tükrében

- „A sárga miért késhet állandóan? És még jól is áll neki…”
-„Kedves ez a zöld, de elviselhetetlenül lassú…kibírhatatlan”
-„Ezek a pirosak nem komplettek..mint egy buldózer, agyonnyom és eltipor”
„Hogy lehet ennyire kocka valaki, mint a kékek? Miért nem lazítanak már végre?”

Azt gondoljuk, könnyebb lenne a MÁSIK élete, ha fentieken változtatna. Szerintünk pedig a mi életünk lenne könnyebb, ha megismernénk azokat a viselkedésformákat közelebbről, amelyekkel nem tudunk mit kezdeni, mert annyira távol állnak a mi személyiségünktől. Így talán könnyebb lenne elfogadni is – hiszen meglesznek a másik mozgatórugói. Megtudjuk, miben jók azok az emberek, akik egyébként halálra idegesítenek a mindennapokban.

Különbözőek vagyunk. Szerencsére. Ám ezeket a különbözőségeket a mindennapokban igen nehezen kezeljük, toleráljuk. Ha az én életem a pontosság, a szervezettség – e nélkül el sem tudom képzelni más életét sem. Ha a lazaságban érzem magam kiteljesedettnek, a rendszerekbe szorítás kinyírja a kreativitásomat.

A tréning célja a megismerés. Önmagunk beazonosítása – ezzel bizonyos tulajdonságok megváltoztatási kényszerének elengedése. Vagy akár megoldások a változásra. A másik viselkedési forma felismerése és megértése. Hogy van, amit a másik soha nem fog elengedni, mert ez az éltető ereje és mozgatórugója.

Mindezt játékosan, jó hangulatban és gyorsan, könnyen tanulva. Sok-sok példával, gyakorlattal. Mindezt mindennapi életünkből merítve, olyan helyzeteket boncolgatva, amiben mindannyiunknak van része nap, mint nap.

Kiknek ajánljuk?

Röviden? Mindenkinek, akinek dolga van az emberekkel közelről vagy távolról.

Akinek a legtöbbet segít az életén: vezetők, ügyfélszolgálatos munkatársak, kereskedők, értékesítők és mindenki, akinek a munkája emberekhez köthető.

A képzési módszertan

A tanulás hatékonyságát a tréning módszertan biztosítja, ami ötvözi az elméleti és gyakorlati elemeket - így megfelel minden tanulási stílus igényeinek. Az elmélet mellett minden modulban jelen vannak olyan gyakorlatok, amelyekben a résztvevő saját témájával kapcsolatos helyzetére vonatkozóan alkalmazza a tanultakat. Gyakorlatainkban a résztvevők ki is próbálják a tanult eszközöket.

A képzés díja:

Earlybird kedvezmény: 35 000 Ft+Áfa/fő

3, vagy több fő egyidejű jelentkezése esetén: 40 000 Ft+Áfa/fő

Teljes ár: 50 000 Ft+Áfa/fő


Jelentkezzen