Mentálisegészség - NLP

Változáskezelés NLP eszközökkel

NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás

„Ami mögöttünk van, és ami még előttünk áll, apróságok ahhoz képest, ami bennünk rejlik.” Ralph Waldo Emerson

Külső világunk aktuális változása belső változásokat is magával hoz. Ez megnyilvánulhat abban, hogy negatív érzéseink felerősödnek, mint pl. bizonytalanság, félelem, kétségbeesés, de akár azt is érezheted, hogy eddig rejtett belső erőforrásaid bukkannak felszínre a kihívások kezelésében.

Az NLP eszköztára a belső változás folyamatának tudatos irányításához nyújthat segítséget, mellyel átalakíthatjuk belső világunkat, ami kihat viselkedésünkre, cselekedeteinkre, kapcsolatainkra.

"Az NLP gyakorlatok afféle gondolatkísérletek, mentális gyakorlatok, olyanok, mint egy játék. A játéktér pedig az elménkben van." Steve Andreas

Az elme szoftvere

Gondoljuk csak meg, mi mindenre lennénk képesek, ha birtokunkban lenne elménk használati utasítása! Az NLP segít, hogy megtudd, hogy hogyan:

 • futtasd a szuperkomputeredet - az elmédet - a rendeltetésének megfelelően
 • változtasd meg gondolataidat, cselekedeteidet és érzéseidet, amikor és ahogy akarod
 • legyél olyan, amilyen mindig is szerettél volna lenni: magabiztos a válsághelyzetekben, kitartó és motivált, amikor az tényleg számít, ugyanakkor figyelmes és fogékony szeretteid és az élet ajándékai iránt.

Mi az az NLP?

 • az az emberi kiválóság tanulmányozása
 • az eredmények elérésének új technikája​
 • az a képesség, hogy gyakrabban legyünk a legjobb formánkban​
 • a személyes változás hathatós és gyakorlatias megközelítése

Mi ez a három betű?

Neuro - az idegrendszerre utal, az öt érzékszervünk "idegpályáira", amelyek révén látunk, hallunk, érzünk, ízlelünk és szagolunk.​
Lingvisztikus - azt fejezi ki, hogy hogyan használjuk a nyelvet, és hogy a konkrét szavak és kifejezések miképpen tükrözik gondolatvilágunkat. A "lingvisztikus" ugyanakkor a "néma" nyelvre is utal, arra, ahogyan a testtartásunk, gesztusaink és szokásaink elárulják gondolkodási stílusunkat, hiedelmeinket, meggyőződéseinket - és még ennél is többet.​
Programozás - a számítógépes világból kölcsönözve azt sugallja, hogy gondolataink, érzéseink, cselekedeteink egyszerűen a szokásaink diktálta programok, amelyek a "mentális szoftverünk" fejlesztésével átalakíthatók.​

A 4 alkalmas képzés során elsajátíthatod az NLP alap eszköztárát, mellyel azonnali változást tudsz elérni önmagadban és gyakorlatias, jól használható módszereket kapsz ahhoz, hogy a jövőben is átprogramozd szuperkomputeredet, ha úgy látod jónak.

Milyen kérdésekre kaphatsz választ gyakorlati úton a képzés során:

1. alkalom: NLP alapok

 • Mi is az NLP?
 • Miből áll az NLP alapeszköztára?
 • Hogyan tudjuk átprogramozni elménket?

2. alkalom: ERŐFORRÁSGYŰJTÉS

 • Hogyan tudjuk mozgósítani belső erőforrásainkat?
 • Hogyan tudunk erőforrással teli, kiváló állapotba kerülni, amikor csak szeretnénk?

3. alkalom: ÁTKERETEZÉS

 • Hogyan tudjuk nehéz helyzeteinket átkeretezni, azaz új nézőpontból teljesen új megközelítésbe helyezni?
 • Hogyan találjunk magunkban, az elménkben alternatív, új megoldásokat régi, nem működő gondolkodás és viselkedésbeli szokássablonok helyett?

4. alkalom: CÉLKITŰZÉS, ÖNMOTIVÁCIÓ

 • Hogyan teremtsünk ellenállhatatlan jövőt önmagunk számára és érjük el céljainkat?
 • Hogyan legyünk motiváltak és érjünk el csúcsteljesítményt?
 • Hogyan alakítsunk ki pozitív életszemléletet?

Mikor, hol, hogyan?

Mikor?

# Időpont
1 2020. május 18. 16-20h
2 2020. május 21. 16-20h
3 2020. május 25. 16-20h
4 2020. május 28. 16-20h

Hol?

Otthonod kényelmében, a Zoom programon keresztül. Javasoljunk, hogy teremts magadnak egy pár óra nyugalmat a képzés idejére, hogy könnyedén át tudd adni magadat a megéléseknek, el tudj mélyedni a gyakorlatokban.

Hogyan?

Interaktív tréneri prezentációval bemutatjuk az alapokat, demó gyakorlatokon keresztül végig követheted egy-egy gyakorlat menetét (ezeket elektronikus jegyzet formájában is megkapod), majd jön az egyéni vagy páros gyakorlás, melynek tapasztalatait nagycsoportban megosztjuk egymással (nem a tartalmát, hiszen az csak a tiéd).

AZ NLP módszerek alkalmazása teljesen biztonságos, hiszen te vagy a „rendszergazda” mentális szoftvered átprogramozásában, vagy ha úgy jobban tetszik a „játékmester” elméd játszóterén. Tudattalanod végtelen bölcsessége csak annyi és olyan változást enged, amire te engedélyt adsz. Mi, trénerek csak kísérünk ebben a folyamatban, az átprogramozás, belső megéléseid átalakítása rád vár, mi csupán eszközöket mutatunk ahhoz, hogy te magad változást hozz létre önmagadban, úgy ahogy te szeretnéd.

Early bird

Határidő: 2020.05.12.
70.000Ft

normál

Határidő: 2020.05.17.
80.000Ft

Trénerek

Pál Adrienn

Több mint egy évtizedes NLP tapasztalattal rendelkező, elkötelezett tréner, aki életküldetésének tartja, hogy másoknak segítsen, különösen tudása átadásával.


www.adriennpal.com 100%x180

Heinbach Dárius

Célja, hogy környezete számára jobb életet, hatékonyabb és eredményesebb működést, harmóniát teremtsen. Több, mint egy évtizedes NLP tapasztalattal rendelkező elkötelezett tréner.

http://furkeszholding.hu/heinbach-darius/ 100%x180

Írj nekünk

Jelentkeznél a képzésre? Vagy csak kérdésed van?

Küldj egy emailt

Térképadatok
Térképadatok ©2020
TérképadatokTérképadatok ©2020
Térképadatok ©2020
Térkép
Műhold

Címünk1043 Budapest, Csányi László utca 34. B épület 103.

Hívj minket+36 (70) 610-1534

Írj nekünknlp@ furkeszholding.hu

Kövess minket a Facebook-on

Copyright © Mentálisegészség.hu 2016
nlp@furkeszholding.hu · +36 (70) 610-1534 · Csányi László utca 34.
Engedéllyel rendelkező képző intézmény, nyilvántartásba vételi szám: E-000333/2014