Mentális Egészség

Hegyi Éva

Úgy vélem a legtöbb problémánk abból ered, hogy nem vagyunk tisztában azzal, kik is vagyunk valójában, s kivé is válhatnánk, ha tisztában lennénk erősségeinkkel, gyengeségeinkkel. Hiszem és vallom, hogy a lehetetlen csak egy szó, ami bármikor kicserélhető. A lehetetlen nem létezik.

Világ életemben érdekeltek azok a kérdések, melyekre nem olyan egyszerű válaszolni.

Könnyen szót értek az emberekkel, hamar megnyílnak nekem, s elmondják legbelsőbb érzéseiket. Mindez a bizalom, nyíltság s felém fordulás indított el ezen az úton, amelyen ma járok.

Hosszú évek óta gyakorlom az önfejlesztést, mely során keletkezett tapasztalataimat a munkámban a következő területeken hasznosítok: önismereti csoportok, meditációk, konfliktuskezelés, párkapcsolati terápia, függőségek, szorongásoldás, menedzserbetegségek, asszertív kommunikáció, a stressz kezelése, stb...

Könyvem is az önfejlesztés témakörében íródott, sok embernek nyújtva hatékony segítséget. (Hegyi Éva Mónika: Ébredés – gyere velem a léleklétrán)

Kedvenc szakterületem a hipnoterápia. Elindulni a ma létező problémától és visszamenni annak az eredőjéhez, a kezdetéhez. Ok és okozat. Ami az életünkben pszichésen érvényesül a jelenben, azt a lelki világunk a múltból hozza magával.A regresszióval eljutunk az okig, ez egy elképesztő utazás a saját öntudatosságunkban, mindamellett mélységesen gyógyító eredményekkel szolgál.